Dengan hanya berbelanja tak sampai RM50, anda berpeluang dapat set bekas makanan dari TellFresh secara percuma. Memang kena dapatkan Kombo gempaq Raya bermula Khamis ini.

Bermula 19 Mei 2016 ini, anda berpeluang untuk mendapatkan set bekas makanan TellFresh bernilai RM100 secara percuma. Ya, percuma! Bagaimana cara untuk mendapatkannya?

Dapatkan Kombo Gempaq Raya majalah Keluarga, Rasa dan Nona bernilai RM49.90. Hanya pembelian secara walk in di Kedai Buku Karangkraf Mall yang layak untuk menebus set bekas makanan ini.

Tawaran ini hanya terbuka selagi stok masih ada. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan edisi bumper majalah Rasa, Keluarga dan Nona untuk mendapatkan hadiah istimewa ini. Bukan sekadar set bekas makanan, bahkan banyak perisian menarik untuk edisi bumper ketiga-tiga majalah ini. Jadi, sila rebut sebelum ‘butang mata’.

Terdapat lebih daripada 250++ resipi Sajian Tradisi Kampung Halaman – Hari Raya untuk dicuba dalam majalah Rasa edisi Jun 2016 ini. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Kombo Gempaq Raya anda bermula Khamis ini!

kombo raya

Untuk membeli Kombo Gempaq Raya ini, anda boleh ke:

Kedai Buku Karangkraf Mall, No. 1, Jalan Renggam 15/5,
Off Persiaran Selangor, Seksyen 15,
40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan,
Malaysia.
No. telefon: 03- 5101 7303
Waktu operasi: 9.00 pagi-6.00 petang, Isnin hingga Sabtu.

Komen anda