Artikel Pilihan
You are here: Home / PERSEDIAAN PERKAHWINAN / Lima cara tawan balik hati si dia
Lima cara tawan balik hati si dia

Lima cara tawan balik hati si dia

SEMUA pasangan bercinta mesti ada hari-hari yang agak ‘kelam’. Iyelah takkan hari-hari nak yang bahagia dan seronok je. Perasaan hambar, bosan pasti akan menyinggah dalam sesebuah perhubungan. Kerana itu, sama ada anda lelaki atau perempuan perlu sentiasa peka dengan pasangan masing-masing. Jangan biarkan perasaan jemu terhadap pasangan menguasai diri anda. Di sini, ada beberapa tips untuk memeriahkan kembali perhubungan itu.

 

– Cantik, kacak depan si dia

Mana-mana pasangan pun kurang gemar jika bila ajak dating dengan muka dan pakaian yang tidak ‘siap’. Kalau sudah namanya lelaki mahu lihat sahaja objek cantik dalam citarasa tersendiri, begitulah sebaliknya. Jadi, tidak salah tampil cantik dan menawan, kacak bergaya untuk menghangatkan perhubungan.

 

-Berlawak, usik pasangan

Masa jalan-jalan ambil angin petang hari cubalah anda melawak sekali dua, mesti pasangan ketawa dan senyum sekali gus menampakkan cerianya hubungan anda. Muka stress memanjang, confirm keluar lima minit terus ajak balik.

 

-Jujur usah putar belit

Wanita ada juga yang dilebel suka kelentong tapi lelaki pun apa kurangnya. Demi menjaga sebuah perhubungan tanpa sebarang penipuan, anda perlu bersikap jujur. Saling meluahkan secara hati ke hati, jangan berselindung. Semuanya untuk menjernihkan kembali perhubungan yang agak hambar.

 

– Elak terlebih mengada

Lelaki paling tidak suka perempuan yang terlebih mengada atau gedik. Mana-mana perempuan yang nak mendekati seseorang lelaki tolonglah hindari sikap ini. Segelintir lelaki memang akan melayan lentok badan anda tapi, di belakang anda, jujur cakap diaorang pasti mengutuk.

 

-Perasan diri hebat

Wahai wanita-wanita di luar sana, tolong jangan cuba mendabik dada atau mudah perasan dengan apa yang anda ada atau miliki. Lelaki paling tidak suka dengan sikap ini. Pada mereka, wanita yang bersikap perasan ini adalah mereka yang berlagak. Daripada nak baiki balik perhubungan terus clash.

 

(1158)

JIKA ANDA rasa artikel ini bermanfaat, klik "LIKE" dan "SHARE" supaya sahabat anda turut sama mendapat manfaatnya.

About Syahidatul Akmal Dunya

Isikan maklumat Nama dan E-mel dibawah untuk menerima setiap artikel baru melalui e-mel. Terima kasih. Jazak Allah Khayr.

Delivered by Bercinta Selepas Nikah

Leave a Comments

Scroll To Top
shared on wplocker.com